Megállapodás az All You Can Move (AYCM) SportPass-t kibocsátó céggel

Ez a cikk több mint 3 éve készült. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Kamara fontosnak tartja, hogy szakmai tevékenységein, érdekképviseleten és a képzéseken kívül gondoljon a fizikai frissességre is. Mindannyian ismerjük a sport pozitív hatásait a stresszmenedzsmentben, a prevencióban vagy akár a rekreációban.

Ezért megállapodást kötöttünk az All You Can Move (AYCM) SportPass-t kibocsátó céggel, így már meg is nyílt lehetőség, hogy az AYCM weboldalán ONLINE vagy az AYCM belvárosi ügyfélszolgálati irodában kiváltsák a SportPass-t, amivel a normál uszoda/fitnesz/jógabérleteknél lényegesen jutányosabb áron tudnak rendszeresen és változatosan sportolni szinte bárhol Magyarországon!

Online regisztrációra azon irodák esetében van lehetőség, ahol több, mint öt kártyaigény jelentkezik és a kamara kapcsolattartóján keresztül aktiválásra kerül az ügyvédi iroda e-mail cím végződése (ezzel kapcsolatban a segitseg@ugyvedikamara.hu e-mail címre írhatnak). Személyes ügyintézés esetén a kamarai tagsági igazolvány vagy a hatósági bizonyítvány felmutatása szükséges.

Sportoljon országszerte közel 700, Budapesten 400 helyszínen, AKÁR MINDEN NAP! A fitnesztermek gépei és különböző csoportos órái (aerobik, spinning, hot iron stb) mellett úszás, jóga, jégkorcsolya, tánc, gokart, falmászás, aquafitness, gyógytorna és még rengeteg trendi és hagyományos mozgásforma elérhető a kártyával.

Még előttünk a nyár vége, így kiemelnénk, hogy az AYCM-mel sok strand is látogatható Budapesten, továbbá a Balaton mellett 20 elfogadóhely várja a mozogni vágyókat.

A teljes elfogadóhelyi lista itt, a kártyaigényléshez szükséges tudnivalók pedig itt olvashatók.

Az All You Can Move ügyfélszolgálati iroda elérhetőségei:
1053 Budapest, Károlyi utca 11., 3. emelet 1. ajtó, 9-es kapucsengő
telefon: +36 1 445 1563
e-mail: info@aycm.hu