Állásajánlat: nemzetközi ügyfélkörrel rendelkező ügyvédi iroda ügyvéd munkatársat keres

Ez a cikk több mint 2 éve készült. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Irodánk, a nemzetközi ügyfélkörrel rendelkező, valamint nemzetközi hálózatba tartozó CERHA HEMPEL Dezső és Társai Ügyvédi Iroda keres ügyvéd munkatársat a finanszírozási csoportba:

Ügyvéd (finanszírozási jog)

Feladatok:
– az ügyvédi iroda finanszírozási csoportjának támogatása, különösen hitelszerződések, biztosítéki szerződések előkészítése, kapcsolódó finanszírozási jogi tanácsadás, peres képviselet.

Elvárás:
– jogi szakvizsga és a finanszírozási jog területén szerzett legalább 1 éves tapasztalat,
– megalapozott polgári jogi tudás,
– angol szakmai nyelv munkavégzésre alkalmas ismerete szóban és írásban,
– önálló, gyors és precíz munkavégzés, jó problémamegoldó képesség.

Előny:
– német szakmai nyelv munkavégzésre alkalmas ismerete szóban és írásban,
– hazai és nemzetközi ügyletekben társasági, M&A és kereskedelmi jogi területen szerzett tapasztalat.

Amit kínálunk:
– önálló, változatos munka,
– hosszú távú karrierlehetőség,
– szakmai fejlődési lehetőség.

Jelentkezés: a fényképes, magyar és angol nyelvű szakmai önéletrajzokat, a bérigény megjelölésével, valamint motivációs levéllel 2019. október 24. napjáig várjuk a hr@cerhahempel.hu címre. Az esetleges személyes találkozó időpontjáról legkésőbb a jelentkezési határidőt követő 2 héten belül fogjuk telefonon értesíteni Önöket.

Irodánkról további információ a www.cerhahempel.com honlapon található.

A pályázati anyag törlésre/megsemmisítésre kerül a meghirdetett munkakör betöltésével. A megküldött jelentkezést csak a megpályázott állással kapcsolatban kezeljük és minden esetben válaszolunk jelentkezésére. Amennyiben szeretné, hogy sikertelen jelentkezés esetén a későbbiekben is megkeressük Önt hasonló állások kapcsán, kérjük, írásos visszajelzésünket követően kifejezetten jelezze azt részünkre írásban (e-mailben vagy postai levélben). Ez esetben a jelentkezés megküldését követő naptári félév végéig tároljuk, majd töröljük pályázati anyagát. Az adatszolgáltatás elmaradása vagy a hozzájárulás visszavonása esetén a jelentkező a jelentkezési folyamatban nem tud tovább részt venni.